fbpx
skip to Main Content
607 972 331‬ hola@347comunicacio.cat

Agència Ricart i 347 Comunicació

CAS D’ÈXIT

Bona comunicació digital = millors resultats

L’Agència Ricart és una assessoria per a empreses i emprenedors situada a Roses (Girona) amb més de 30 anys d’experiència. Donada la importància de la comunicació avui en dia, és important treballar una bona estratègia de inclús per les empreses amb més història. Per això des de 347Comunicació vam proposar un pla que englobés tant xarxes socials com la pròpia web, amb l’objectiu final d’obtenir millors resultats a nivell online i, òbviament, amb impacte a nivell real, del negoci. Com ho vam fer?

1. Activació de perfils a Xarxes Socials. Facebook, Instagram, Twitter i Linkedin. Cada una de les xarxes té el seu propi públic i vam aprofitar-ho al màxim. Continguts que resultin interessants pels seguidors i clients de l’Agència Ricart, per tal de generar tràfic a la pàgina web del despatx i, com a conseqüència, nous leads, nous clients.

Agencia Ricart

2. Redisseny de la pàgina web https://www.agenciaricart.com. Des de 347 Comunicació vam renovar la web anterior per convertir-la en una web totalment personalitzada i 100% orientada als seus clients. Un disseny clar, corporatiu i, a la vegada, atractiu, adaptat a tots els dispositius (web responsive) i molt intuïtiva. Es tracta d’una web molt treballada a nivell gràfic (imatges, grafisme, estructura dels textos, etc) i amb contingut rellevant pel lector. Tot això es va traduir en un augment del tràfic a la web i en nous clients per l’Agència Ricart.

Agencia Ricart

3. Cita online per la Renda – a la web de l’Agència Ricart vam incloure un nou servei que permet demanar cita per elaborar la Renda tant de manera online com presencial. Això es va traduir també en nous clients per l’Agència Ricart.

Agencia Ricart
Back To Top