fbpx
skip to Main Content
607 972 331‬ hola@347comunicacio.cat

Cas d’èxit Margall i Caixàs – 347 Comunicació

CAS D’ÈXIT

De 0 a 400 seguidors reals en 2 mesos

Figueres. Després de gairebé 35 anys d’experiència, van decidir posar la seva comunicació digital en mans de 347 Comunicació. 

Margall i Caixàs comptava amb una pàgina web informativa, però no tenien presència a xarxes socials. És per això que van contractar el Pack 347 Corporatiu i es van activar varis canals digitals de comunicació amb els seus clients i clients potencials.

Pla d’acció de Margall i Caixàs:

Activació de perfils a Xarxes Socials. Facebook, Instagram i Linkedin. Cada una de les xarxes té el seu propi públic i vam considerar adequat pel target de Margall i Caixàs treballar aquestes tres. Per una banda, Facebook i Instagram ens permeten arribar al client particular de Margall i Caixàs, i també a molts autònoms i propietaris d’empreses. Per altra banda, amb Linkedin ens podem comunicar directament amb directius de pimes, l’altre target d’aquesta corredoria i assessoria.

Combinar publicacions relacionades amb productes de Margall i Caixàs juntament amb informacions d’actualitat amb l’objectiu clar d’aconseguir nous leads que s’acabin convertint en nous clients. Oferir contingut de qualitat ha donat, fins a dia d’avui, molt bons resultats. En 2 mesos s’han aconseguit més de 400 seguidors a Instagram, i alguna de les publicacions a Facebook han obtingut, de manera orgànica, més de 1.000 visualitzacions.

Agencia Ricart
Agencia Ricart

Instagram:

Agencia Ricart
Agencia Ricart

Vols que gestionem la teva comunicació digital i convertir-te en el proper cas d’èxit de 347 Comunicació? Contacta’ns i en parlem! Posa’t en mans de l’agència de comunicació i marketing digital de les millors gestories de Catalunya.

Back To Top