fbpx
skip to Main Content
607 972 331‬ hola@347comunicacio.cat

Equip 347

Hem format un equip amb perfils tan diferents com una periodista econòmica molt rigorosa i un programador web expert en codi PHP i React. Una dissenyadora gràfica molt detallista i un assessor fiscal apassionat d’aquest món. I així ha sortit 347Comunicació.

Coneix una mica la nostra història, i el nostre equip!

347Comunicació és l’agència de Comunicació i Màrqueting Digital de les millors gestories de Catalunya. El nostre equip l’integren un grup de professionals amb una gran passió per la comunicació i el màrqueting digital, combinat amb el domini del sector de les assessories. Ens vols conèixer una mica més i saber per què neix 347Comunicació? Neix de la necessitat de digitalitzar un sector tan tradicional com és el de les gestories i assessories. Un sector amb un gran recorregut històric i, moltes vegades, integrat per empreses amb tradició familiar.

Marc Ricart

Un dels nostres socis fundadors. Assessor fiscal de vocació, i amb més de 10 anys d’experiència en el sector treballant a la gestoria familiar, Agència Ricart. Declaracions d’IVA, IRPF, 347s, nòmines, i un llarg etcètera formen part del seu dia a dia i ens manté informats de les últimes novetats en el sector.

Ariadna Esquius

El disseny és la seva gran passió, que combina amb les seves tasques de Social Media i Content Manager. Plasmarà en grafisme i en paraules el que us rondi per la vostra ment, i ho farà de manera tan amena que descobrireu que les gestories teniu continguts que també són molt atractius per consumir digitalment.

Laura Alabau

Periodista i experta en màrqueting digital, us ajudarà a trobar la millor manera de ser presents al món digital. Coneixedora del món de l’emprenedoria, també té per la mà números com el 115, el 130, el 303 o el 349. Sabem que sabeu de què us parla!

Adrià Giner

Emprenedor. Les seves ganes insaciables d'aprendre i emprendre l'han portat a ser soci fundador de tres empreses i a guanyar reconeguts premis d'emprenedoria en el sector empresarial de les comarques gironines. S'encarrega de l'àrea comercial i serà el teu primer contacte, informant-te de tots els serveis que pot oferir-te 347 Comunicació i orientant-te en funció de les teves necessitats.
Back To Top